ΗΠΑ: Πάνω από 500 αναφορές στον αμερικανικό στρατό για "επαφές" με UFO...

0

 
ΒΙΝΤΕΟ...

Το Γραφείο Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ είναι πλέον ενήμερο για 510 αναφερόμενες θεάσεις UFO, μια αύξηση σε σχέση με τις 144 που συγκεντρώθηκαν στην πρώτη αξιολόγηση της υπηρεσίας κατασκοπείας για το 2021...

Σχεδόν οι μισές από τις νέες εμφανίσεις κρίθηκαν «μη αξιοσημείωτες» και αποδίδονται σε ανθρώπινη δραστηριότητα, σύμφωνα με την έκθεση.
Ωστόσο, περισσότερες από 100 από τις επαφές παραμένουν ανεξήγητες.

Η έκθεση αναφέρει ότι οι επαφές με UFO - που η κυβέρνηση αποκαλεί Unidentified Aerial Phenomena (UAPs) - συνεχίζουν "να συμβαίνουν σε περιορισμένο ή ευαίσθητο εναέριο χώρο, υπογραμμίζοντας πιθανές ανησυχίες για την ασφάλεια".

Από τις 366 νέες αναφορές, οι 26 προσδιορίστηκαν ως drones, ενώ οι 163 από αυτές ήταν αερόστατα.


"Μερικά από αυτά τα αχαρακτήριστα UAP φαίνεται να έχουν επιδείξει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης ή ικανότητες που απαιτούν περαιτέρω ανάλυση", αναφέρει η έκθεση.

Όπως γράφει το BBC, καμία από τις αναφορές δεν έχει συνδεθεί με κάποια εξωγήινη δραστηριότητα.

Οι εκθέσεις εξετάζονται από το AARO, ένα γραφείο στο Πεντάγωνο που δημιουργήθηκε πέρυσι για την επανεξέταση περιστατικών UAP.

Το AARO θα επικεντρωθεί στη λήψη και ανάλυση τέτοιων περιστατικών και θα συνεργαστεί με τις υπηρεσίες πληροφοριών για την περαιτέρω αξιολόγηση, σύμφωνα με το νέο αποχαρακτηρισμένο έγγραφο.

Τον περασμένο μήνα, ο υφυπουργός Άμυνας του Πενταγώνου για Πληροφορίες και Ασφάλεια είπε στα ΜΜΕ: «Δεν έχουμε δει τίποτα που θα μας έκανε να πιστέψουμε ότι οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που είδαμε είναι εξωγήινης προέλευσης».

«Δεν έχω δει τίποτα σε αυτές τις εκμεταλλεύσεις μέχρι σήμερα που να υποδηλώνει ότι υπήρξε επίσκεψη εξωγήινων, συντριβή εξωγήινων ή κάτι παρόμοιο», πρόσθεσε ο Ronald Moultrie.

«Εάν δεν μπορούμε να λύσουμε τι είναι κάτι, υποθέτουμε ότι μπορεί να είναι εχθρικό», είπε. «Και έτσι, πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)