Ο Χένρι Κάβιλ άφησε το «Witcher» για τον «Σούπερμαν» και η DC τον απέλυσε

Anthony
Ο Χένρι Κάβιλ άφησε το «Witcher» για τον «Σούπερμαν» και η DC τον απέλυσε

 Δυσάρεστα μαντάτα για τους φαν του Σούπερμαν καθώς ο Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει για τον σούπερ ήρωα. 

Βόμβα μεγατόνων έριξε σήμερα στους φαν της DC ο ηθοποιός Χένρι Κάβιλ καθώς ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει ως Σούπερμαν.

Στο κείμενο που ανάρτησε στα social media, ο γνωστός ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι το στούντιο των Warner Bros και DC τον. απέλυσε.

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Σούπερμαν. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο... Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσυς θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη» γράφει ο 39χρονος ηθοποιός.

«Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Σούπερμαν δε θα περάσει ποτέ» πρόσθεσε.

Η εξήγηση

Ο James Gunn, μιλώντας για την ακύρωση της ταινίας του Χένρι Κάβιλ, ανέφερε πως η DC δεν θα παρατήσει τον ήρωα, αλλά στα σχέδια υπάρχει μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα, τον οποίο θα ενσαρκώνει άλλος ηθοποιός.

«Ο Peter και εγώ έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο για την DC, για το οποίο δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα μας projects στις αρχές του νέου έτους. Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα βρίσκεται και ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε μια νεότερη φάση της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Henry Cavill » έγραψε ο James Gunn στο Twitter.

Ο Κάβιλ είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα οτι θα επιστρέψει ως σούπερ ήρωας, φορώντας την κάπα του εμβληματικού Σούπερμαν της DC Comics.

Μάλιστα, είχε αποσυρθεί από το project του «The Witcher», με τους παραγωγούς να τον αντικαθιστούν με τον Λίαμ Χέμσγουορθ στο ρόλο του «Geralt of Rivia».

Οι φήμες, ωστόσο, οργιάζουν, για το αν ο Κάβιλ θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ, καθώς είναι πλέον διαθέσιμος. 

source: https://www.ieidiseis.gr