Αυτόν τον πλειστηριασμό ποιος θα τον πάρει;...

0

 
Καταρχάς τους παπάδες το λιγότερο δεν τους εμπιστεύομαι, το περισσότερο τους σιχαίνομαι. Πέρα από αυτό και χωρίς ακόμα να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, το ότι ξαφνικά «έσκασε» το θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου», κάπως δεν. Προφανώς το «έβγαλαν» τώρα για να «παύσουν» το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις σπασμένες πόρτες των σπιτιών. Αλλά... ότι το ήξεραν και απλώς το «φύλαγαν» για να το βγάλουν όταν θα το έχουν ανάγκη αυτό δεν καταπίνεται ούτε με σοσιαλιστική σαμπάνια!

Φυσικά και το ήξεραν. Τι σημαίνει «δεν γνώριζα και αν γνώριζα θα έπραττα», κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου μου; Η δουλειά σου αυτή είναι: να γνωρίζεις! Μα κανείς δεν ξέρει πια τίποτα σε αυτήν την κυβέρνηση; Τι διάολο; Σταυρόλεξα λύνουν και σουντόκου όλη μέρα; (με τις λύσεις σκονάκι βέβαια).

Οχι μόνο δεν ξέρουν, αλλά δεν φταίνε κιόλας. Τα 'πε, δεν τα 'πε ο Σκυλακάκης (βουλευτής Ν.Δ. είναι) προχθές στη Βουλή; Επί ΣΥΡΙΖΑ σου λέει έγινε ο πλειστηριασμός του σπιτιού της Κολοβού (για 15.000 ευρώ χρέος αυτό τώρα). Πού το είδε αυτό, με λες; Που πήγε να τα μαζέψει χθες και χειρότερα τα έκανε... Επί ΣΥΡΙΖΑ σπάζαν πόρτες ξημερώματα, κανονικά και με τους αστυνομικούς δίπλα να φυλάν τους αλυσοπριονάτους; Επί ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε η πρώτη κατοικία στο σφυρί; Μόνο εγώ θυμάμαι πως υπήρχε θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας που καταργήθηκε με τον πτωχευτικό νόμο Μητσοτάκη; Μωρέ, εδώ είμαι κι εδώ είσαι και να μου το θυμηθείς: αύριο θα πουν κι ότι ο Πάτσης Συριζαίος ήταν!

Νόρα Ράλλη

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)