Κολωνός: Στον εισαγγελέα ο 43χρονος που συνελήφθη χθες με ένταλμα για την υπόθεση της 12χρονης

Anthony
0

Κολωνός: Στον εισαγγελέα ο 43χρονος που συνελήφθη χθες με ένταλμα για την υπόθεση της 12χρονης
 Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών. 

Με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 43χρονος που συνελήφθη χθες (4/11) στην Κόρινθο από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων για την υπόθεση του Κολωνού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD), 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), 2 φωτογραφικές μηχανές, 2 κάρτες μνήμης. 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)