Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κακοκαιρία EVA απειλεί το ντέρμπι – Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Anthony
0

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κακοκαιρία EVA απειλεί το ντέρμπι – Η πρόγνωση Μαρουσάκη
 Η κακοκαιρία Eva βάζει δύσκολα για τη διεξαγωγή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λ. Αλεξάνδρας – Τι είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στο έλεος της κακοκαιρίας Eva βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και το νέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής (06/11, 19:30) στη Λ. Αλεξάνδρας, με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, να δείχνει… αναβολή.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος ανέφερε το πρωί του Σαββάτου (05/11): «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρει μία αναβολή, γιατί θα μετακινηθεί και μεγάλος όγκοςοπαδών οπότε χρειάζεται προσοχή. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε και πόσο νερό θα πέσει στο γήπεδο. Η δική μου γνώμη είναι ότι είναι καλύτερο να πάρει παράταση τουλάχιστον για μία ημέρα».

Βέβαια, προς το παρόν, δεν έχει ληφθεί απόφαση περί αναβολής του αγώνα για την 11η αγωνιστική της Super League από τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος.

Πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Eva την Αττική

Δύσκολες αναμένεται να είναι οι επόμενες ώρες για την Αττική, καθώς η κακοκαιρία Eva θα πλήξει τον νομό με ισχυρά και επικίνδυνα φαινόμενα, τα οποία χρειάζονται προσοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, από το βράδυ του Σαββάτου (05/11) θα σημειωθούν τοπικές βρόχες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας και δη από τα ξημερώματα της Κυριακής (07/11) τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εξελιχθούν σε ισχυρές – κατά τόπους – καταιγίδες.

Ακόμα, αναμένεται να πέσουν έως και 70 τόνοι νερού ανά στρέμμα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Με άλλα λόγια, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στα βόρεια βορειοδυτικά τμήματα του νομού Αττικής, καθώς κινδυνεύουν με πλημμύρες, αλλά και στις νότιες νοτιοανατολικές περιοχές. 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)