Στα 2,5 ευρώ η βενζίνη στην Αττική...

0


 ...μέσα στην εβδομάδα...

Με ραγδαίους ρυθμούς ανεβαίνει η τιμή της βενζίνης με το λίτρο να έχει φτάσει τα 2,4 ευρώ στην Αττική, ενώ σε κάποια νησιά φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τα 2,8 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, η υψηλότερη τιμή της βενζίνης στη χώρα μας καταγράφεται στην Φολέγανδρο, καθώς έχει σκαρφαλώσει στα 2,839 ευρώ ανά λίτρο. Όπως... αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, πολλά είναι τα νησιά που αγγίζουν τα 2,8 ευρώ ανά λίτρο.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει «στο φως» η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, αναφορικά με την τιμή της βενζίνης στα νησιά. Τα στοιχεία αφορούν σε τιμές της περασμένης Πέμπτης, και δεδομένου του ράλι ανόδου, σήμερα οι τιμές αναμένεται να είναι ακόμα υψηλότερες.

Φολέγανδρος 2,839€/l
Μήλος 2,80€/l
Σαντορίνη 2,745€/l
Κύθηρα 2,75€/l
Αντίπαρος 2,73€/l
Κάλυμνος 2,720€/l
Πάρος 2,715€/l
Μύκονος 2,711€/l
Νάξος 2,70€/l
Κύθνος 2,691€/l
Αμοργός 2,68€/l

«Κανείς δεν ξέρει πια πού θα φτάσει»

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρει πως «πια κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει η τιμή της βενζίνης. Όλα είναι ρευστά. Για τους πρατηριούχους είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Οι πελάτες μας δεν προμηθεύονται καύσιμα, και είμαστε και εμείς καταναλωτές, και είναι δύσκολο να καλύψουμε τις ανάγκες μας».

«Η παγκόσμια οικονομία συνήθως μας δίνει προμηνύματα για όσα θα συμβούν. Περιμένουν κάτι μεγάλο και κάτι δύσκολο για την παγκόσμια κοινότητα. Δε γνωρίζουμε τι είναι αυτό. Η αναστάτωση είναι μεγάλη. Βγήκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και είπε ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση», σημείωσε προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

«Στα 2,5 ευρώ μέσα στην εβδομάδα στην Αττική»

«Δεν ξέρω αν το μέτρο του Fuel Pass βοήθησε τον καταναλωτή. Περισσότερο βοήθησε η μείωση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης. Πιθανώς μέσα στη βδομάδα να δούμε τα 2,5 ευρώ το λίτρο στην Αττική για τη βενζίνη», πρόσθεσε ο κ. Παπαγεωργίου...

megatv.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)