Μόνο σε κάτι διεφθαρμένα κράτη...

0


 Η λίστα Πέτσα βομβαρδίζει τους πολίτες με διθυραμβικά σχόλια για το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. Ο πανικός πίσω από την προσπάθεια αναστήλωσης της εικόνας του πρωθυπουργού είναι προφανής.

Η ακρίβεια στη χώρα θερίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η κυβέρνηση δεν ξέρει τι... να κάνει με τα υπερκέρδη των παρόχων,  η βενζίνη έχει φτάσει 2,60 ευρώ και η δημοσκοπική εικόνα της κυβέρνησης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο τους καταφύγιο...

Ο Μητσοτάκης που συγκίνησε το Κογκρέσο, που έβγαλε σέλφι, που είπε τον Μπάιντεν Μπαϊντενάκη. Και που μας φόρτωσε με ακόμα ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα 3,5 δισ που το αποφάσισε μόνος του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μητσοτάκης μάς βάζει μπροστά σε εξοπλισμούς δισεκατομμυρίων χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Το έκανε με τα Ραφάλ, εγκαλώντας μάλιστα την αντιπολίτευση για ελλειμματικό πατριωτισμό. Το κάνει ξανά τώρα με τα F-35.

Χωρίς να ρωτήσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, χωρίς να ρωτήσει τη Βουλή, χωρίς να ρωτήσει το ΚΥΣΕΑ, δηλαδή αυτά που προβλέπει ο νόμος. Δεν έχει ξανασκουστεί, σε ευνομούμενη χώρα, να ανακοινώνει ο πρωθυπουργός μόνος του εξοπλιστικά προγράμματα για να γίνει αρεστός σε ξένες δυνάμεις.

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε κάτι διεφθαρμένα κράτη. Ξέρετε, αυτά που οι κυβερνώντες έχουν σκάσει στις μίζες και έχουν βγάλει λεφτά για δέκα ζωές. Και αυτά που βρίσκονται περί την θέση 108 της παγκόσμιας κατάταξης ως προς την ελευθερία του Τύπου. Καταλάβαμε... 

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)