Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Οι μάσκες πέφτουν...

 
Κάθε ώρα που περνάει οι μάσκες πέφτουν. Ακροδεξιοί, αντιδυτικοί και αντί-φιλελευθεροι είναι οι ενορχηστρωτές του φίλο-πουτινικού αφηγήματος στη Δύση Έχουν κάνει Ευαγγέλιο δήθεν αξιόπιστης ενημέρωσης την παραπληροφόρηση της ρωσικής προπαγάνδας. Οχι μόνο σε μας. Ο... εθνικό-σοσιαλ-πατριωτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Για να μη μιλήσω για σκοτεινές ροές χρήματος.

Διαβάζουμε: Οι Ρώσοι μπήκαν στο Κιέβο. Σε λίγο τελειώνει ο πόλεμος, γράφουν άλλοι. Ίσως με ανακούφιση. Ελαχιστοι αντιλαμβάνονται (η θέλουν να πιστέψουν) ότι το Κιέβο ΜΑΛΛΟΝ δεν θα είναι ο τελικός σταθμός του πουτινικού αναθεωρητισμού. Τα χειρότερα είναι ακόμη μπροστά μας στην Ευρώπη  που αιφνιδιάστηκε μεν, αλλά ολιγωρεί.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.