Τρέχουν με την 7η άδεια εθνικής εμβέλειας!...


**Η κινητικότητα είναι έντονη στην  τηλεόραση.


**Η 7η άδεια εθνικής εμβέλειας είναι το ζητούμενο για την οποία υπάρχει ενδιαφέρον από  ανερχόμενο τηλεοπτικό παραγωγό,  αλλά και... από μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, η οποία έχει τεχνογνωσία στην ελεύθερη τηλεόραση.

**Η εταιρεία αυτή έχει ήδη συζητήσει με τουλάχιστον δύο ιδιοκτήτες σταθμών εθνικής εμβέλειας. Έναν μεγάλο και έναν μεσαίο.

**Το ενδιαφέρον έχει φτάσει και στα αυτιά της κυβέρνησης, η οποία ψάχνεται καθώς δεν είχε υπολογίσει έναν τέτοιο ενδεχόμενο και τώρα οι κινήσεις της θα βρεθούν και στο μικροσκόπιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

**Μπορεί και ήδη να έχει κατατεθεί η πρώτη αίτηση.

**Είναι περιττό να προσθέσουμε πως κανένας από τους δύο ενδιαφερόμενους δεν έχει φιλική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απευθείας επικοινωνία με διάφορα κέντρα της κυβέρνησης.

**Οι εξελίξεις αυτές περιλαμβάνουν και τη συνδρομητική τηλεόραση, οπότε χρήσιμο είναι αύριο, να διαβάσετε στο “Παρόν” το χάρτη ισχύος, όπως έχει διαμορφωθεί.

**Και ταυτόχρονα σκάει και η υπόθεση της προκήρυξης των ραδιοφωνικών αδειών ύστερα από πείσμα, αλλά και μια  απάντηση – που δεν έδινε απάντηση της Αρχής σε πολίτη που έδειξε ενδιαφέρον.

**Το νέο Mega μπαίνει σε άλλη εποχή.

**Τα περισσότερα από τα στελέχη που επανέφεραν σε λειτουργία τον τηλεοπτικό σταθμό αποχώρησαν και πλέον  ο σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη ανασχεδιάζεται στηριγμένο στην εμπειρία των ανθρώπων που εργάστηκαν στον Alpha.

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)