Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Τρέχουν με την 7η άδεια εθνικής εμβέλειας!...


**Η κινητικότητα είναι έντονη στην  τηλεόραση.


**Η 7η άδεια εθνικής εμβέλειας είναι το ζητούμενο για την οποία υπάρχει ενδιαφέρον από  ανερχόμενο τηλεοπτικό παραγωγό,  αλλά και... από μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, η οποία έχει τεχνογνωσία στην ελεύθερη τηλεόραση.

**Η εταιρεία αυτή έχει ήδη συζητήσει με τουλάχιστον δύο ιδιοκτήτες σταθμών εθνικής εμβέλειας. Έναν μεγάλο και έναν μεσαίο.

**Το ενδιαφέρον έχει φτάσει και στα αυτιά της κυβέρνησης, η οποία ψάχνεται καθώς δεν είχε υπολογίσει έναν τέτοιο ενδεχόμενο και τώρα οι κινήσεις της θα βρεθούν και στο μικροσκόπιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

**Μπορεί και ήδη να έχει κατατεθεί η πρώτη αίτηση.

**Είναι περιττό να προσθέσουμε πως κανένας από τους δύο ενδιαφερόμενους δεν έχει φιλική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απευθείας επικοινωνία με διάφορα κέντρα της κυβέρνησης.

**Οι εξελίξεις αυτές περιλαμβάνουν και τη συνδρομητική τηλεόραση, οπότε χρήσιμο είναι αύριο, να διαβάσετε στο “Παρόν” το χάρτη ισχύος, όπως έχει διαμορφωθεί.

**Και ταυτόχρονα σκάει και η υπόθεση της προκήρυξης των ραδιοφωνικών αδειών ύστερα από πείσμα, αλλά και μια  απάντηση – που δεν έδινε απάντηση της Αρχής σε πολίτη που έδειξε ενδιαφέρον.

**Το νέο Mega μπαίνει σε άλλη εποχή.

**Τα περισσότερα από τα στελέχη που επανέφεραν σε λειτουργία τον τηλεοπτικό σταθμό αποχώρησαν και πλέον  ο σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη ανασχεδιάζεται στηριγμένο στην εμπειρία των ανθρώπων που εργάστηκαν στον Alpha.

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.