Τελικός «επιβίωσης» για Βέρντερ

 
Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για τη Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου το ενδιαφέρον είναι στα ύψη αναφορικά με ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, αλλά και για δυο θέσεις στην ουρά, με τρεις ομάδες να είναι «μπλεγμένες».

Εμείς θα σταθούμε σε ένα παιχνίδι που παίζουν μεταξύ τους δυο από τις ομάδες που έχουν ενδιαφέρον για τα εισιτήρια αυτά. Στη Βρέμη, η Βέρντερ ή κερδίζει και ελπίζει, ή χάνει και (πιθανότατα) υποβιβάζεται. Αντίπαλός της η Γκλάντμπαχ, που θέλει νίκη για να ελπίζει για την Ευρώπη.

Βέρντερ Βρέμης: Κανονική… κατάρρευση για τη Βέρντερ στον 2ο γύρο της Μπουντεσλίγκα, καθώς από κει που διεκδικούσε ακόμα και Ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχει φτάσει στο «χείλος του γκρεμού» και κινδυνεύει ακόμα και με απευθείας υποβιβασμό. Η κατάσταση είναι στο χέρι της ακόμα, τουλάχιστον για τα μπαράζ, καθώς αν κερδίσει τη Γκλάντμπαχ και χάσει βαθμούς η Μπίλεφελντ σώζεται. Αν όμως δεν κερδίσει, η Κολωνία που λογικά θα νικήσει την υποβιβασμένη Σάλκε, θα την προσπεράσει και θα την «σπρώξει» στην Τσβάιτελιγκα! Έτσι, το ματς κόντρα στην ισχυρή Γκλάντμπαχ είναι «do or die»…

Γκλάντμπαχ: Εκεί που έδειχνε πως άρχισε να βρίσκει τον εαυτό της μετά από ένα κάκιστο 2ο γύρο, η Γκλάντμπαχ προέρχεται από δυο απογοητευτικές εμφανίσεις και παρότι είχε ελπίδες για Ευρώπη, πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Για να βγει τουλάχιστον στο Κόνφερνς Λιγκ, χρειάζεται διπλό στη Βρέμη και ταυτόχρονη απώλεια βαθμών της Ουνιόν, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Λειψία. Ακόμα και έτσι, πάντως, ο στόχος είναι η νίκη, για να κλείσει η σεζόν με θετικό τρόπο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παίρνουμε σαν δεδομένο πως η Γκλάντμπαχ είναι σαφώς ανώτερη σαν ομάδα. Υπάρχει όμως το ειδικό βάρος της σωτηρίας στο παιχνίδι, σε αντίθεση με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο που δεν είναι στο χέρι των φιλοξενούμενων. Θα πάρουμε το 1Χ μαζί με το over 1.5 στο 1.87 του Stoiximan.s


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και προγνωστικα στοιχηματος Αρχοντας με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)