Γιαννούλης: Από τον Βατανιακό με 850 ευρώ τον μήνα στην Αγγλία με 8,5 εκατομμύρια!

0


 Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παρελθόν από τον ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στη Νόριτς. 

Ο Γιαννούλης βρισκόταν εδώ και καιρό στις μεταγραφικές λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Η Νόριτς και η Αγγλία τελικά έπεισαν τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον ΠΑΟΚ, για το μεγάλο «ναι».

Ένα από τα πιο «hot» μεταγραφικά ονόματα του Δικεφάλου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship, για λογαριασμό της Νόριτς.

Ο Κατερινιώτης άσος μέσα από την σκληρή δουλειά αποχώρησε από τον Βατανιακό προκειμένου σήμερα να είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ!

Από τον Βατανιακό στον ΠΑΟΚ με… 850 ευρώ μηνιάτικο!

Ο Έλληνας αμυντικός δούλεψε σκληρά και κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία του, ενώ φέτος κέρδισε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το 2013 ο 18χρονος τότε Γιαννούλης «γυάλισε» αγωνιζόμενος στον Βατανιακό στον Γιώργο Κωστικό, που βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ των «ασπρόμαυρων».

Ο ποδοσφαιριστής έγινε κάτοικος Τούμπας, σχεδόν…τσάμπα! Η μεταγραφή του «έκλεισε» στα 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο με μόλις 850 ευρώ τον μήνα.

Φυσικά, η ευκαιρία που παρουσιαζόταν ήταν τεράστια και οι χρηματικές απολαβές δεν έπαιξαν τότε σημαντικό ρόλο.

Σήμερα, ο ποδοσφαιριστής παραμένει ένας από τους χαμηλόμισθους της ομάδας, παίρνοντας 250.000 ευρώ ετησίως.

sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)