Οι τρεις προτεραιότητες του Σαββίδη για το μέλλον το ΠΑΟΚ

0
Σε συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με την LiveSport...
, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ξεκαθάρισε και ανέλυσε τις τρεις προτεραιότητες που έχει θέσει αναφορικά με την επόμενη μέρα, ώστε να αλλάξει τα κακώς κείμενα που παρατηρεί.

Η πρώτη προτεραιότητα είναι ο εξορθολογισμός του μπάτζετ, θέτοντας χαμηλότερα το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Ξεκαθάρισε βέβαια, πως αυτό ισοδυναμεί με μείωση στα περιττά έξοδα συμβολαίων και μεταγραφών και όχι μείωση της ποιότητας του ρόστερ.

Ένα ακόμα θέμα που τέθηκε είναι η δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου, αφού η Νέα Μεσημβρία φαίνεται πως δεν καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας, παρά την επένδυση που έγινε σε αυτή.

Ο Σαββίδης έχει δώσει ήδη εντολή να την αναζήτηση του ιδανικού χώρου, για ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, με ξενοδοχείο και ξενώνα, που θα φιλοξενεί τις ακαδημίες και ομάδα που θα προπονούνται σε αυτό.

Η τρίτη βασική προτεραιότητα είναι η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Το θέμα, φυσικά, έχει παγώσει, λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο αποτελεί βασικό «θέλω» του ισχυρού άνδρα, που γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει υπομονή ώσπου να επανεκκινήσουν οι διεργασίες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)