Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Έκλεισαν όλες οι υπηρεσίες μετανάστευσης λόγω κορονοϊού...

Με επείγουσα εντολή του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αναστέλλεται η υποδοχή και η εξυπηρέτηση του κοινού από όλες τις υπηρεσίες Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, καθώς και από τη Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του υπουργείου. 

Οι...

παραπάνω υπηρεσίες θα είναι κλειστές από σήμερα (Πέμπτη, 12 Μαρτίου του 2020) έως την Παρασκευή 10 Απριλίου, ως προληπτικό μέτρο κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19).

Παράλληλα, καλούνται οι υπηρεσίες να μεριμνήσουν για αποστολή δικαιολογητικών από τους πολίτες τρίτων χωρών, για τους αιτήσεις που εκκρεμούν.


Επίσης, αναφέρεται πως με ειδική ρύθμιση θα παραταθούν οι άδειες και κάρτες διαμονής, καθώς δεν θα είναι εφικτή η ανανέωσή τους.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.