Δύο κρούσματα κορονοϊού στην εταιρεία Alter Ego...

0
Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού εντοπίστηκαν στην εταιρεία Alter Ego στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα, καθώς επίσης και η...
ιστοσελίδα in.gr.

Θυμίζουμε ότι αρχές της εβδομάδας και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης
είχε δηλώσει ανοικτά ότι εντοπίστηκε με τον νέο ιό και την αμέσως επόμενη μέρα είχε πραγματοποιηθεί απολύμανση.

Παράλληλα από το μεσημέρι είχε σταλεί στους εργαζόμενους email το οποίο ανέφερε ότι θα γινόντουσαν δύο ακόμα απολυμάνσεις, μια σήμερα το βράδυ και μια αύριο το βράδυ.
Το ενημερωτικό σημείωμα είχε ως εξής: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία προβαίνει εκ νέου σε εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την προστασία όλων μας από τον ιό, προχωρώντας σε προγραμματισμένη απολύμανση σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων σήμερα Παρασκευή 13/3/2020 στις 23:30 και το Σάββατο 14/3/2020 στις 23:30.

Όπως και την προηγούμενη φορά, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η απολύμανση, θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε όλοι την ίδια διαδικασία.

Τα μόνα αντικείμενα που θα πρέπει να υπάρχουν στις θέσεις εργασίας είναι μόνο οι ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικός υπολογιστής, σταθερό τηλέφωνο, πληκτρολόγιο και ποντίκι), καθώς και να προβείτε στην απομάκρυνση όλων των υπόλοιπων αντικειμένων από τις θέσεις εργασίας σας, έτσι ώστε να μη βρίσκονται στο χώρο της εταιρείας κατά τη διάρκεια της απολύμανσης».

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)