Εκτός κάδρου ο Τσίπρας για την Novartis! – Μητσοτάκης: «Δεν στέλνω τους αντιπάλους μου στα δικαστήρια» – Έρχεται σύγκρουση Κυριάκου με Σαμαρά;

1
Την Τετάρτη αναμένεται ότι θα ανοίξει ο φάκελος που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, που θα περιλαμβάνει σημαντικό υλικό, όπως την κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή.

Η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να μην θέλει, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, να εμπλέξει τον κύριο Τσίπρα, παρότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει ευθέως κατηγορήσει τον τέως πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό της όλης υπόθεσης....

Ο άνθρωπος – κλειδί στον οποίο θα στηριχθεί όλη η διαδικασία της προανακριτικής ή της εξεταστικής είναι ο κ. Αγγελής και οι πολύ σοβαρές ομολογουμένως καταγγελίες του.

Bέβαια κάτι τέτοιο θα θορυβήσει τον Α. Σαμαρά, που ήδη είναι στα μαχαίρια τον πρωθυπουργό, γιατί ο Μητσοτάκης δεν του εξασφάλισε θέση στην ΕΕ.

Τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, θα εισηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική πλειοψηφία.


«Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη» αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ.Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες, αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι Πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της ιστορίας», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με συνεργάτες του.

Σημειώνεται ότι η Προανακριτική διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και για την υποβολή σχετικού αιτήματος απαιτείται η συγκέντρωση 30 υπογραφών.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. "Σε μια νέα πραγματικότητα πρέπει να προσαρμοστούν οι Ηλείοι που χρησιμοποιούν το ΕΚΑΒ, αφού πλέον η κλήση στον γνωστό αριθμό «166» συνδέεται με το τηλεφωνικό κέντρο της Πάτρας και όχι του Πύργου, ενώ θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή περίπου 20 δευτερόλεπτα, για να ακούσουν το ηχογραφημένο ενημερωτικό μήνυμα για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας.."
    "Σε μια νέα πραγματικότητα πρέπει να προσαρμοστούν οι Ηλείοι".
    Ελεος, έχουν κάνει την ανικανότητα τους υποχρέωση τον υπολοίπων.
    Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου