Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Διαψεύδει ο Πατούλης...


Η είδηση της τελετής ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, στο Ζάππειο Μέγαρο, είχε κάνει αίσθηση εξαιτίας του προσκλητηρίου που επέλεξε, το...

οποίο μόνο τελετή για θεσμικό αξίωμα δεν θύμιζε.

Το κάπως γαμήλιο προσκλητήριο καλούσε τον κόσμο να προσέλθει την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Ζάππειο, προκειμένου να παρακολουθήσει την τελετή της ορκωμοσίας του.

Δημοσιεύματα ωστόσο έκαναν λόγο για αρκετά μεγάλο κονδύλι που θα διατεθεί για την τελετή, ανεβάζοντας το κόστος στα 28.000 ευρώ. Κάτι που σύμφωνα με την παράταξη του νέου περιφερειάρχη, δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα και για την «αποκατάσταση της αλήθειας», όπως σημειώνει η παράταξη του κ. Πατούλη, δηλώνει ότι το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται σε περίπου 9.500 ευρώ και «ουδέποτε απαιτήθηκε να δοθεί ποσό 28.000 ευρώ, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης για την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου».

Από την πλευρά της η περιφέρεια Αττικής στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων υπογραμμίζει «….σημειώνουμε ότι το εγκριθέν από την Οικονομική Επιτροπή ποσό για την εκδήλωση, αφορά δαπάνες που θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της περιφέρειας Αττικής συνολικά κατά 10.717,20 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ»...

altsantiri.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.