«Βρέχει» γκολ και… combo

Κάκιστη η χθεσινή μέρα για τη στήλη, μιας και μοναδική επιλογή που επιβεβαιώθηκαν ήταν το Χ2 του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ έχασε πανηγυρικά από την Μπέρνλι και οι παίκτες της έφαγαν… ξύλο από τους οπαδούς, ενώ στο Βερολίνο, δεν κουνήθηκε…
φύλλο. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε απ’ το σημερινό κουπόνι:

Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ: Αήττητη για έξι αγωνιστικές παραμένει η Εσπανιόλ, που μπορεί να μην εντυπωσιάζει ωστόσο ειδικά εντός έδρας βρίσκει τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Επιστροφή στις νίκες για την Σοσιεδάδ, η οποία τρέχει να προλάβει την Ευρώπη (-8), ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο όσο δεν βελτιώνεται εκτός έδρας. Η Εσπανιόλ έχει βρει δίχτυα στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, η Σοσιεδάδ μετράει 6/9 G/G εκτός έδρας, θα επιλέγουμε το combo G/G & Over 2,5 στο 2,50 της Betshop.

Αντερλεχτ – Αντβέρπ: Μόνο αδιάφορη δεν είναι η Αντερλεχτ, που προσπαθεί να μειώσει όσο περισσότερο μπορέσει τη διαφορά. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με μεγάλα σκορ (5-3 & 3-2), στις οποίες ναι μεν επιβεβαίωσε το επιθετικό ταλέντο της, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρύψει και τις αμυντικές αδυναμίες. Το παλεύει για την είσοδο στην εξάδα η Αντβέρπ του Λάσλο Μπόλονι, για να τα καταφέρει θα πρέπει να επιτεθεί από την αρχή. Επιλέγουμε το combo G/G & Over 2,5 στο 2,00 της Betshop.

Ντόρτμουντ – Αϊντραχτ: Ήττα που δυσκολεύει την προσπάθεια της να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε από την Σάλτσμπουργκ η Ντόρτμουντ, που στο πρωτάθλημα δείχνει εδώ και καιρό να ζορίζεται και να παίρνει νίκες με δυσκολία. Η Αϊντραχτ είναι πολύ σοβαρή φέτος, σκοράρει με ευκολία, ωστόσο έχει εις βάρος της την παράδοση, που τη θέλει να έχει κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι στη Βεστφαλία στα 15 τελευταία (12-2-1). Επιλέγουμε το combo G/G & Over 2,5 στο 2,10 της Betshop.

Οι επιλογές μου:

Εσπανιόλ – Ρ. Σοσιεδάδ G/G & Over 2,5 (2,50 @Betshop)

Ντόρτμουντ – Αϊντραχτ G/G & Over 2,5 (2,10 @Betshop)

Αντερλεχτ – Αντβέρπ G/G & Over 2,5 (2,00 @Betshop)