Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η Σίτι προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Ντε Μπρόινε

Η ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League έχει συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων είναι κι ο Κέβιν ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί με διαφορά την καλύτερη σεζόν με τη φανέλα των "πολιτών", έχοντας σημειώσει εφτά γκολ και μοιράσει 11 ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις...

Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα γνωρίζουν πως διαθέτουν έναν απ' τους ποιοτικότερους δημιουργικούς μέσους παγκοσμίως. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Telegraph", είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο προκειμένου να τον κρατήσουν για πάντα στο Μάντσεστερ.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως πρόθεση των ανθρώπων της Σίτι είναι αυξήσουν κατά περίπου 50% τις ετήσιες αποδοχές του 26χρονου μεσοεπιθετικού, με παράλληλη επέκταση της χρονικής διάρκειας κατά δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2023.

Ο Ντε Μπρόινε λαμβάνει 135.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ήτοι περίπου 6.500.000 ευρώ ετησίως, με τους "πολίτες" να έχουν σκοπό να προτείνουν ένα ποσό κοντά στα 230.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 11.000.000 ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τα δικαιώματα της εικόνας του, το ποσό μπορεί να "εκτιναχθεί" στα 18.000.000 ευρώ! Ένα τεράστιο νούμερο, το οποίο θα τον καταστήσει μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της Premier League κι όχι μόνο.

Ουσιαστικά, μ' αυτή την κίνηση η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να προλάβει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν στα ραντάρ τους τον Βέλγο σταρ.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Μπρόινε αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 απ' τη Σίτι, η οποία κατέβαλε 74.000.000 ευρώ στη Βόλφσμπουργκ για χάρη του. Συνολικά, με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, ο Βέλγος μετράει 30 γκολ και 48 ασίστ σε 114 παιχνίδια.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny