Οι προτάσεις της ημέρας (10/11)

Ελληνική «τραγωδία» χθες το βράδυ στο Ζάγκρεμπ, η Εθνική έκανε παιδαριώδη λάθη και «αποχαιρέτησε», ουσιαστικά, τις όποιες ελπίδες είχε για να δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όμως, πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο οι επιλογές, για μία ακόμη ημέρα, είναι λιγοστές...


Ξεκινάμε από Β’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Νιούπορτ Κάουντι – Πορτ Βέιλ. Δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι γηπεδούχοι, στα τρία τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα αγνοούν το «τρίποντο», μετρώντας μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ σε ευρύτερο πλαίσιο, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν μόλις μία νίκη (1-1-3). Στον αντίποδα, η Πορτ Βέιλ έχει βρει τη φόρμα της, προέρχεται από πέντε νίκες σε έξι αγώνες από τα μέσα Οκτώβρη και έπειτα, το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της. Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και το Χ2 σε απόδοση 1.83 στον Stoiximan θα μπει στις επιλογές μας.

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ για την πρόκριση στο Μουντιάλ και τον αγώνα Σουηδία – Ιταλία. Οι δύο ομάδες δίνουν το πρώτο μεταξύ τους ματς στη Στοκχόλμη, οι Σουηδοί είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιθετικά είναι αποτελεσματικοί, στην προκριματική φάση σκόραραν 26 τέρματα σε 10 αγώνες, τα 18 από αυτά εντός έδρας. Οι Ιταλοί, από την πλευρά τους, έχουν πετύχει ένα τουλάχιστον τέρμα στα 16/17 τελευταία παιχνίδια τους, επίσημα και φιλικά, δεν τα κατάφεραν μόνο στον εκτός έδρας αγώνα με την Ισπανία, στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου ηττήθηκαν με 3-0. Οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ, τουλάχιστον, θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.15 στην Betshop.

Η επόμενη πρόταση έρχεται από τον σπουδαίο φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ». Αμφότερες δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα να προκριθούν στο Μουντιάλ, ιδιαίτερα τα «πάντσερ» ήταν, όπως το συνηθίζουν, καταγαιστικά, σημειώνοντας 43 τέρματα σε 10 ματς, ενώ δέχθηκαν μόλις τέσσερα. Τα «τρία λιοντάρια» θα παραταχθούν απόψε με σημαντικές απουσίες, καθώς μεταξύ άλλων, δεν υπολογίζονται οι Κέιν, Στάριτζ, Άλι και Χέντερσον, η Γερμανία είναι το φαβορί, και με βάση την εικόνα που έδειξαν αμφότερες στα προκριματικά, θεωρούμε ότι οι παίκτες του Γιοακίμ Λεβ μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ απόψε. Θα πάμε, επομένως, με το Over 1.5 γκολ της Γερμανίας, σε απόδοση 2.05 στον Stoiximan.