Ταυτοποιήθηκε ο ένας «μαχαιροβγάλτης» του τελικού στον Βόλο!

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των επεισοδίων που έγιναν στον Βόλο πριν τον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας αποδίδουν, έχοντας φτάσει στο σημείο των ταυτοποιήσεων....


Μέχρι τώρα έχουν «αναγνωριστεί» 15 οπαδοί που συμμετείχαν στα γεγονότα, με τον έναν από αυτούς να είναι και εκείνος που έφερε επάνω του μαχαίρι. Πρόκειται για οπαδό της ΑΕΚ ο οποίος μένει στην Αθήνα, ετών 25 και άνεργος.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα ταυτοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Μεγάλο βάρος έχει πέσει στο να βρεθεί και το δεύτερο άτομο το οποίο κτυπούσε αντιπάλους οπαδούς με μαχαίρι και φορούσε full-face.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή οπαδών της Παρτιζάν στα επεισόδια. Ήδη υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις Αρχές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες εξελίξεις καθώς η Αστυνομία συνεχίσει τις έρευνες από το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στην κατοχή της. Αντίγραφα του υλικού αυτού βρίσκονται στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες έχουν ήδη ταυτοποιήσει εννέα και πέντε άτομα, αντίστοιχα, που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ενδέχεται να υπάρξουν σύντομα και συλλήψεις των ατόμων που έχουν "αναγνωριστούν", τα οποία ενδέχεται να προφυλακισθούν, όπως συνέβη και πριν από περίπου έναν χρόνο στα επεισόδια στη Λευκάδα. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα αποδεικτικά στοιχεία που η ΕΛΑΣ θα προσκομίσει.