Πάει κι' ο σ. Κατρούγκαλος, τα 'παιξε. Θύμα ξανά, ο φτωχός.

γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος


Διαβάστε χθεσινή δήλωσή του και πέστε μου αν αυτός ο άνθρωπος είναι στα καλά του. “Με τα 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης” είπε “κανείς Έλληνας δεν θα είναι φτωχός”! Εάν όμως, κάποιος, πιστεύει ότι αυτά τα είπε σε πλήρη διαύγεια πνεύματος, τότε το πράμα είναι ακόμα χειρότερο, γιατί επιβεβαιώνει αυτούς που πιστεύουν, μεταξύ των οποίων κι' εγώ, ότι η κομμουνιστοφέρνουσα Αριστερά θέλει τους φτωχούς, φτωχούς, για να έχει λόγο ύπαρξης.
Με αυτή τη λογική, δείτε με πόση ευκολία, όχι μόνο έκοψαν, με μιας, το ΕΚΑΣ από τους φτωχούς, αλλά ζήτησαν και εισπράττουν αναδρομικά.το καταβληθέν του προηγουμένου μηνός.
Προσέξτε επίσης, πως, επάνω σ' αυτή την λογική, βασίζεται κάθε τους πράξη. Για την ανεργία π.χ. Όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να την......
μειώσουν, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να την αυξάνουν, κλείνοντας επιχειρήσεις (Σκουριές), ή μη επιτρέποντας ή δυσκολεύοντας ν' ανοίξουν άλλες (Ελληνικό).
Πρόκειται για μια σχιζοφρενική κατάσταση και ο σ. Κατρούγκαλος, χωρίς να είναι και ο μόνος, είναι μια από τις ποιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Άκου με 384 ευρώ κανείς Έλληνας δεν θα είναι φτωχός”. Θα μου πείτε ότι πάλι καλά που δεν μας είπε ότι με τόσα λεφτά θα μπορούν να κάνουν και... αποταμίευση. Πάλι καλά, δεν μας είπε κάτι τέτοιο, ούτε όμως μας είπε και πότε θα την δώσουν (αν την δώσουν). Και μέχρι τότε οι φτωχοί θα εμπαίζονται από τον κάθε κομμουνιστή Κατρούγκαλο.
Αμ, γιαυτό κατέρρευσε ο κομμουνισμός, σύντροφοι!