Τινάζουν την μπάνκα οι Αγγελόπουλοι για ηχηρό όνομα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες το βράδυ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την επική κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ.

Τα αφεντικά του μπασκετικού Ολυμπιακού τρελάθηκαν με τον τρόπο που η ομάδα τους κυριάρχησε του Παναθηναϊκού κι αυτό φάνηκε από τους...
έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν τόσο στα αποδυτήρια του κλειστού όσο και αργότερα στο ΣΕΦ μαζί με τους οπαδούς του συλλόγου.

Πλέον, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ετοιμάζονται να σχεδιάσουν, σε συνεργασία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, με τις προσθήκες να είναι λίγες αλλά ποιοτικές.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, μάλιστα, ότι οι μεταγραφές του καλοκαιριού θα προβλέπουν μία ηχηρή κίνηση για την ενίσχυση της περιφέρειας. Τα αφεντικά του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρουν στο ΣΕΦ ένα πολύ δυνατό όνομα που θα μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, αλλά και να φτιάξει τους οπαδούς.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να ειπωθούν ονόματα για τη συγκεκριμένη κίνηση που έχουν αποφασίσει να κάνουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που φέτος διακρίθηκαν στην Ευρώπη και μπορούν να αποτελέσουν στόχο των Ερυθρολεύκων.

Μία τέτοια επιλογή είναι, για παράδειγμα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι που έκανε πράγματα και θαύματα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, έχει μπει στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων, ακόμα και από το NBA, ενώ το κασέ του ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η βασική προϋπόθεση των ανθρώπων τού Ολυμπιακού είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να έχει τα χαρακτηριστικά ενός δεινού σκόρερ και τα προσόντα όχι μόνο να πλαισιώσει τον Βασίλη Σπανούλη, δημιουργώντας ένα δίδυμο-φωτιά, αλλά και να μπορεί να αντικαταστήσει τον V-Span, όταν ο μεγάλος αρχηγός των πρωταθλητών έχει ανάγκη από ανάσες.