Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου:“Έχουν” τον έναν δράστη ψάχνουν άλλους πέντε

Σε αντίθεση με την Αστυνομία οι δράστες της επίθεσης στον Βουλευτή Γ. Κουμοπυτσάκο επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και αμέσως μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. Οι αστυνομικοί απ' την ώρα που έγινε το επεισόδιο και οι άνδρες των ΜΑΤ επέτρεψαν στους δράστες να απομακρυνθούν πλέον...
τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ο κ. Τόσκας δήλωσε αισιόδοξος για τις έρευνες, ωστόσο ακόμη οι αστυνομικοί δεν έχουν να του... προσφέρουν μια σύλληψη που θα δικαιολογεί την αισιοδοξία του.
Ουσιαστικά είναι έξι τα άτομα που φαίνεται να επιτίθενται εναντίον του βουλευτή. Ο πρώτος, ο ψηλός νεαρός με το καπέλο είναι αυτός που χτυπάει άσχημα στο πρόσωπο τον Γ. Κουμουτσάκο, είναι άλλοι τέσσερις που τον σπρώχνουν και του σκίζουν τα ρούχα σε μια προσπάθεια να τον τραβήξουν έξω απ' τον κλοιό που προσπαθούν να φτιάξουν γύρω του οι αστυνομικοί, ενώ υπάρχει και ένα έκτο πρόσωπο που του καταφέρει νέο χτύπημα σε δεύτερο χρόνο και όταν οι αστυνομικοί έχουν οδηγήσει προς τα πίσω τον βουλευτή.


Αν και οι παρόντες αστυνομικοί, άνδρες των ΜΑΤ θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει άμεσα σε προσαγωγές επί τόπου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η ΕΛ.ΑΣ. έχει στη διάθεσή της δεκάδες βίντεο που την βοηθούν στην ταυτοποίηση των δραστών.



Η Αστυνομία “έχει” ταυτοποιήσει πλήρως τον έναν από τους δράστες, τον επονομαζόμενο και “γυμναστή” της Χρυσής Αυγής ο οποίος είναι μάλιστα παλιός “γνώριμος” των ΜΑΤ από επεισόδια με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και σε γήπεδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έμμεσα έχουν ταυτοποιηθεί και κάποιοι άλλοι από τους έξι συνολικά ανθρώπους που εμπλέκονται στο επεισόδιο ενώ έχουν γίνει και έρευνες στα σπίτια των υπόπτων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπαθούν να αποφύγουν τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η αισιοδοξία της ΕΛ.ΑΣ. πως θα υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες όπου έχουν καταγραφεί πρόσωπα και πράξεις και έτσι είναι εύκολη η ταυτοποίηση που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.