Σε βαθύ διχασμό οδηγείται η Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού κόμματος που τάσσεται σαφέστατα κατά της ελληνικής διαπραγμάτευσης και τον ρόλο του Αντώνη Σαμαρά.....
, πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαχωρίζουν την θέση τους.   Πληθαίνουν οι φωνές εντός της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική που εφάρμοσε το κόμμα.

«Ένα καίριο λάθος είναι η μετατόπισή μας από την "ήπια προσαρμογή" του Κώστα Καραμανλή στο "δόγμα σοκ" του Αντώνη Σαμαρά» δηλώνει ο πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης στην εφημερίδα «RealNews».

Ζητά να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο έως την άνοιξη και σημειώνει πως «θέμα ηγεσίας μπορεί να τεθεί είτε από τον ίδιο τον πρόεδρο, είτε από τα συλλογικά όργανα της παράταξης». Αφήνει δε αιχμές για υπουργούς και στελέχη και για λάθη που οδήγησαν στην ήττα. «Δεν γίνεται να απολύεις και να γελάς, ή να κόβεις δαπάνες για την υγεία και να φωτογραφίζεσαι στο twitter ως μεταρρυθμιστής» σημειώνει.

Ενώ με αναρτήσεις του στο twitter ο κ. Αντώναρος ζητάει ευθέως την άμεση παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία του κόμματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ