Όταν η Ξουλίδου φωτογράφιζε τον Σάλλα και την τράπεζα Πειραιώς για τους χρηματισμούς(βίντεο)

Ξουλίδου και Κωνσταντοπούλου στον Αποκαλυπτικό Απαγορευμένο Λαβύρινθο
Αναδημοσιεύουμε το άρθρο καθώς η υπόθεση του Χαικάλη μας θυμίζει τις δηλώσεις της Ξουλίδου στον Τριανταφυλλίδη που φωτογράφιζαν την Τράπεζα Πειραιώς.Σήμερα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα με στέλεχος της τράπεζας να προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Χαικάλη...

Όπως έχουμε πει οι ΑΝΕΛ έχουν κι άλλα στοιχεία για την προσπάθεια χρηματισμού της Σταυρούλας Ξουλίδου γιαυτό καλό θα ήταν κάποιοι να μην σχίζουν τα ιμάτια τους υποστηρίζοντας την φαιδρότητα της καταγγελίας.

Προσέξτε τις πληροφορίες που δίνει η Ξουλίδου για Άδωνι,Ντινόπουλο,Μηταράκη και για τον μεσάζοντα που ήταν μέλος της τοπικής οργάνωσης του Βύρωνα.
Ακούμε την Σταυρούλα να λέει ότι υπήρχαν τηλεφωνικές συνομιλίες.
Για τον Άδωνι ενώ στην αρχή λέει ότι δεν τον συνάντησε ποτέ μετά όταν μαθαίνει ότι θα γίνει άρση του απορρήτου βγήκε και είπε ότι τον συνάντησε απλά.

Χαρακτηριστικό σημείο στο 28 λεπτό της εκπομπής αμέσως μετά τις αναφορές για "βαλιτσάκια"
Ξουλίδου:Έχεις εικόνα που βρίσκονται τα γραφεία του Σάλλα στην Αθήνα?
Τριαναταφυλλίδης:Που?όχι

Ξουλίδου:Είναι απέναντι από την στοά Βουκουρεστίου και έχει διάφορα καφέ εκεί μέσα στην στοά.Κάτσε μια-δυο μέρες εκεί και βλέπε ποιοι είναι εκείνοι που ανεβοκατεβαίνουν στα γραφεία του Σάλλα..δεν σου λέω τίποτα άλλο.
Τριανταφυλλίδης:Τράπεζα Πειραιώς
Ξουλίδου:Ναι
Ακούστε όλη την εκπομπή για να καταλάβετε από μόνοι σας.Το δεύτερο μέρος του Απαγορευμένου Λαβύρινθου φιλοξενεί την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον αποκαλυπτικό διάλογο με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη για την μαύρη ΝΕΡΙΤ.