Συνέλαβαν τον κατάδικο Παναγιώτη Κουτσίκο, πρώην σύζυγο της Μαριέττας Γιαννάκου

Συνέλαβαν τον κατάδικο Παναγιώτη Κουτσίκο, πρώην σύζυγο της Μαριέττας ΓιαννάκουΑπό αστυνομικούς του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Εκάλη, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσίκος.

Σε βάρος του πρώην συζύγου της γνωστής πολιτικού...
Μαριέττας Γιαννάκου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, για κάθειρξη 14 ετών, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κούτσικος τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιείτο κανονικά και έδινε ακόμη και συνεντεύξεις ως πρόεδρος του ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Ο κ. Κούτσικος ήταν επικεφαλής του ομίλου εταιρειών Αργω ΑΕ που δραστηριοποιούνταν στον ιατρικό, χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα.

Σχετικά πρόσφατα αποκαλύφθηκε επίσης ότι του είχε κατασχεθεί διώροφη διατηρητέα οικοδομή 302 τετραγωνικών στην περιοχή του Μακρυγιάννη.

Το χρέος του, ως διευθύνοντος συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΡΓΩ ΑΕ ήταν αρχικά 11,3 εκατ. ευρώ και η συνολική οφειλή μετά τις προσαυξήσεις έφτασε τα 20,7 εκατ.

Η πρώτη προσφορά για το ακίνητο ήταν 800.000 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν 3 αποθήκες στην Αθήνα με αρχική τιμή 106.600 ευρώ. Ο πλειστηριασμός κρίθηκε άγονος, αφού δεν υπήρξαν πλειοδότες, και κατακυρώθηκε προσωρινά στο Δημόσιο. Ωστόσο δεν έγινε κατακύρωση των πλειστηριασθέντων ακινήτων στο Δημόσιο από τον γενικό γραμματέα Εσόδων.

Ο συλληφθείς, που στο παρελθόν έχει τιμηθεί και με το βραβείο Ιπεκτσί, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.