ΠΑΟΚ: “Χαμόγελα” για... νέους και Μακ

ΠΑΟΚ: “Χαμόγελα” για... νέους και ΜακΤην καλύτερή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία του στην Ολλανδία, επικρατώντας -για πρώτη φορά σε φιλικό- με 2-1 της Βάαλβικ. Θετικό ντεμπούτο από τον Μακ, που πέτυχε και γκολ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παρατάσσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες και να βλέπει αρκετούς από τους “μικρούς” να αρπάζουν την ευκαιρία και να δείχνουν ικανοί να βοηθήσουν.

Η επικράτηση του "δικεφάλου του Βορρά" ήρθε με το παρθενικό γκολ του Σλοβάκου μέσου,Μακ, στο 14΄ και ένα τέρμα του Πόζογλου στο 65΄και ενώ οι Ολλανδοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Πολύζος, Ποζατζίδης, οι οποίοι δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πρώτο ημίχρονο: Μελίσσας, Γκολάσα, Μαντούρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Πόποβιτς, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Μακ.

Δεύτερο ημίχρονο: Γιακουμής, Κάτσε, Γιακουμής, Κατσικάς, Κίτσιου, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Πολύζος, Σκόνδρας, Τζανδάρης.

Για την Βάαλβαϊκ ξεκίνησαν οι: Φαν Ντάικ, Μαρτίνα, Φαν Μόσελβελντ, Κόστερ, Γιουνγκσλούγκερ, Βάλπουρτ, Καλάμπρο, Μπράμπερ, Ζέλντενραστ, Φέρκελεν, Νταιτς