Πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το 2012, γλίτωσε τον πλανήτη από την καταστροφή....

Ελπίζω να θυμάστε το διάστημα της προεκλογικής περιόδου πριν τις δεύτερες εκλογές τον Ιούνιο του 2012, όπου ΝΔ, τα κανάλια, και όλο το σύστημα στην χώρα προσπαθούσε, και τα κατάφερε, να πείσει του Έλληνες να μην ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και θυμάστε επίσης, ότι τότε χρησιμοποιήθηκαν κάποια επιχειρήματα, που τότε τα χαρακτηρίσαμε "ακραία", όπως το παρακάτω....


Κατηγορούσαμε για άθλια προπαγάνδα τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά τελικά σήμερα δικαιώνονται μετά την αποκάλυψη που έκανε η NASA, σύμφωνα με την οποία η Γη γλίτωσε στο παρατρίχα μια σοβαρή καταστροφή το 2012, όταν μια τεράστια ηλιακή «καταιγίδα» πέρασε ξυστά από τον πλανήτη μας, ...

Όπως αποκάλυψαν τώρα οι επιστήμονες. αν είχε «χτυπήσει» τη Γη, η ζωή δεν θα ήταν πια αυτή που ξέρουμε και ο ανθρώπινος πολιτισμός θα είχε γυρίσει στον 18ο αιώνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επιστημόνων της NASA. Η καταιγίδα πέρασε ξυστά το βράδυ της 17ης Ιουνίου από τη γη, την ημέρα των εκλογών στην Ελλάδα, και όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, ότι η καταιγίδα μόλις έφτασε πάνω από την Ελλάδα, ξαφνικά άλλαξε πορεία και έφυγε από την γη! 

Θαύμα λένε αυτοί που το συνδέουν με τον Ελληνικό Πολιτισμό, αλλά εμείς πλέον ξέρουμε.....

Ο Θεός έστειλε φωτιά να μας κάψει σε περίπτωση που θα έβγαινε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις είδε τους Έλληνες να κάνουν την "σοφή" επιλογή Σαμαρά, έκρινε ότι πλέον δεν υπήρχε λόγος!

ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!


anemosantistasis.blogspot.com