Φιάσκο οι κυρίες με τα τζιπ που μοιράζουν λεφτά στην Βαρβάκειο

plpΜεγάλο ψέμα αποδεικνύεται η δήθεν φιλανθρωπική κίνηση των κυριών με τα τζιπ, οι οποίες μοίρασαν κρέατα αξίας 50.000,00 € στη Βαρβάκειο.
Εαν αποδειχτεί πως όντως ήταν απάτη, τα μυαλά που σκαρφίστηκαν την ιστορία...
, είτε θέλησαν τα δικά τους 10 λεπτά δημοσιότητας, είτε έπλασαν ένα πολύ καλό διαφημιστικό τρικ, το οποίο τους χάρισε δωρεάν διαφημιστικό χρόνο αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, μιας και δεν υπήρξε μέσο που να μην ασχοληθεί με το θέμα.

Εντολή στο ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με τις πλούσιες κυρίες που εμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως είχαν κάνει και τα Χριστούγεννα, και ξόδεψαν 50.000 ευρώ για να πληρώσουν τα κρέατα φτωχών συμπολιτών, έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθ. Σκορδάς.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ δεν έχει αποδώσει καρπούς και το πόρισμα έως τώρα λέει πως πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα. Οι ελεγκτές είχαν ξαμοληθεί στη Βαρβάκειο, από την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το νέο. Ρώτησαν εμπόρους και τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους και δεν ανακάλυψαν τίποτε.

«Ημαστε βέβαιοι πως επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο και παρατήσαμε από τότε την έρευνα» δήλωσε ο κ. Σκορδάς. Ελα όμως που η φήμη του αόρατου φιλανθρώπου επανήλθε και τη Μ. Τετάρτη. Ομοίως υπήρξε έλεγχος από το ΣΔΟΕ ο οποίος και πάλι δεν απέδωσε καρπούς..
Πηγή: organiclife.gr