Αυτή είναι η φυλακή που θα «φιλοξενήσει» τον Ούλι Χένες

Αυτή είναι η φυλακή που θα «φιλοξενήσει» τον Ούλι ΧένεςΕγερτήριο στις 5 το πρωί και διαμονή σε δωμάτιο 8 τετραγωνικών μέτρων, επιφυλάσσουν τα επόμενα τριάμισι χρόνια στον πρώην ιδιοκτήτη της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες.
Ο Χένες, που φυλακίστηκε για φοροδιαφυγή του ανήλθε σε 28,5 εκατομμύρια ευρώ

, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, δεν θα έχει διαφορετική αντιμετώπιση από οποιονδήποτε άλλο φυλακισμένο στις φυλακές του Λάντσμπεργκ.

Σε περίπου 15 μέρες αναμένεται η μεταφορά του, πρώην προέδρου της πρωταθλήτριας ποδοσφαίρου Γερμανίας και Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου, στις φυλακές που απέχουν 70 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Το νέο «σπίτι» του προσωπικού φίλου της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, αφού πρώτα περάσει μια «περίοδο προσαρμογής» σε ένα κοινό κελί, θα είναι το δωμάτιο των φωτογραφιών, όπου και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, ο Χένες δεν θα μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, αλλά θα μπορεί να παίζει ο ίδιος ποδόσφαιρο στο γήπεδο της φυλακής.

Η φυλακή του Λάντσμπεργκ χτίστηκε το 1910 και έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν τον Χίτλερ, ενώ ο Χένες δεν θα μπορεί για τους επόμενους 18 μήνες να πάρει άδεια ούτε να δουλεύει εκτός φυλακών, ενώ θα του επιτραπεί να εργαστεί στο κρεοπωλείο της φυλακής...