Αντώνης Κασιδιάρης 1993-2014

Το κείμενο θα μπορούσε να είναι κείμενο του Κασιδιάρη αν βάλετε στη θέση @@@ τις κατάλληλες λέξεις.
Δείτε στο τέλος τις πραγματικές λέξεις πίσω από τα @@@

«Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου μας, εμφανίζεται το απαίσιο φαινόμενο ντροπής, βούρκος και πρωθυπουργός να έχουν το ίδιο πρόσωπο.

Πάλι χωρίς αποδείξεις και παρά τις δημόσιες δηλώσεις του περί δήθεν επικείμενης εκ μέρους του προσκόμισης στοιχείων, άνανδρα ο πρωθυπουργός-επιχειρηματίας προσπαθεί να συνδέσει εμένα με δήθεν επιχειρηματικά συμφέροντα.

Επειδή, εκείνος μια ζωή αντιλαμβάνεται την πολιτική ως προσωπική του επιχείρηση και επειδή, όπως σε εκείνον κολλάει λάσπη, νομίζει ότι κολλάει και σε άλλους, συκοφαντεί εκείνον που είχε το θάρρος να καταγγείλει ότι η πολιτική είναι για την Ελλάδα και όχι για την οικογένεια.

Προειδοποιώ αυτό το άθλιο άτομο, που λέγεται 1.@@@@@@, ότι διέπραξε το λάθος της ζωής του. Γιατί τώρα, θα αισθανθεί πόσο ανελέητοι γίνονται αυτοί που έχουν, όπως εγώ, την τιμή τους πέρα και πάνω από όλα.

Εγώ, ανοικτά σήμερα, παρουσιάζω στη δημοσιότητα τη γνησιότερη απόδειξη της προδοσίας 2.@@@@@. Και στηρίζω με αδιάψευστα ντοκουμέντα 3.@@@@@ τους εθνικούς λόγους που επικαλέστηκα, για να πέσει αυτή η κυβέρνηση. Διότι γνώριζα ακριβώς από παλιά – όπως αποδεικνύουν οι επιστολές – που οδηγούσαν οι κρυφές διαβουλεύσεις που έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τον τελευταίο καιρό μεταξύ 4.@@@@@. Και αυτή την υπογραφή σε βάρος του τόπου μου δεν είχα το δικαίωμα, εφόσον το μπορούσα, να μην την ακυρώσω. Διότι τα κατόπιν εορτής κροκοδείλια δάκρυα στην πολιτική είναι η πιο ανήθικη νοοτροπία του πολιτικού χθες, που η 5.@@@@@ έχει αποφασίσει να πολεμήσει μέχρι τέλους»