Προπονητής vs Διαιτητή!

kafeneio sp
Συνήθως οι προπονητές είναι αυτοί που ηρεμούν τους παίκτες. Στο Σινσινάτι κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Απολαύστε το video...

Το απόγευμα που το Σινσινάτι αντιμετώπισε το Κονέκτικατ, οι κάμερες κατέγραψαν ένα πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο: προπονητή να μαίνεται εναντίον διαιτητή και τους παίκτες του... να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν!

Στα μέσα του β' ημιχρόνου και ενώ το Uconn προηγείται στο Σινσινάτι 29-37, ο Μικ Κρόνιν έγινε έξαλλος έπειτα από σφύριγμα του ρέφερι Τεντ Βαλεντάιν και όρμισε προς το μέρος του -σαν άλλος... βραστήρας.

Αφότου μίλησαν μούρη με μούρη (σε κάθε άλλο παρά ειρηνικό κλίμα), ο κόουτς των γηπεδούχων κινήθηκε ξανά προς το μέρος του διαιτητή, με έναν παίκτη του, τον Σακίλ Τόμας να προσπαθεί να τον... παίξει άμυνα, πριν προστεθούν στη φάση και οι Τίτους Ράμπλς και Τζάστιν Τζάκσον. Όταν απηύδησαν αυτοί, προσπάθησε να βάλει πλάτη ο Λάρι Ντέιβις (ασίσταντ του Κρόνιν), αλλά και αυτός χωρίς απόλυτη επιτυχία.

Οι σχολιαστές έλεγαν πως "ο Κρόνιν είναι σαν να θέλει να "φάει" τεχνική ποινή", την οποία παρεμπιπτόντως, δεν χρεώθηκε ποτέ. Και μάλλον είχαν δίκιο, διότι απ' ό,τι διαφάνηκε ο κόουτς των "Bearcats" έστησε όλο αυτό το σκηνικό, μήπως και αλλάξει το momentum του ματς -και σωθεί η ομάδα του που δύσκολα θα μπει στο NCAA Tournament.