Τσίπρας κατά πάντων στην βουλή - Πρόταση δυσπιστίας κατά Στουρνάρα - Ο Χατζηδάκης εξυπηρετεί συμφέροντα!

Αιφνιδιαστική πρόταση δυσπιστίας από τον Τσίπρα εναντίον του Στουρνάρα - Κυβέρνηση: Αποδεχόμαστε την πρόταση, βάλλετε εναντίον εθνικών συμφερόντωνΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Αιφνιδιαστική κίνηση από τον Αλέξη Τσίπρα που κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του υπ.Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο....

Εαν τελικά γίνει δεκτή η πρόταση θα διακοπεί η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Ο Α. Τσίπρας έβαλε επίσης και εναντίον του υπ. Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη κατηγορώντας τον ευθέως πως εξυπηρετεί συμφέροντα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως το πολυνομοσχέδιο είναι το προϊόν συναλλαγής με την τρόικα για να διασωθεί η κυβέρνηση στις εκλογές.

''Επιχειρείτε σαν τους κλέφτες'' και ''προχωράτε σε ένα ακόμα έγκλημα με νομοσχέδιο που φανερώσατε ξημερώματα'' τόνισε ο Α. Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την κριτική του στις εξελίξεις στις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία εκτιμώντας πως ''έτσι ολοκληρώνετε το έγκλημα που ξεκινήσατε με το PSI''.

Όπως τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση Σαμαρά περνάει στις πιο μαύρες σελίδες ακόμα και της συντηρητικής πράταξης ξεπερνώντας ακόμα και τον Γ. Ράλλη που μοίραζε επιταγές για να διασωθεί πριν τις εκλογές του 1981.