Δικαίωση Δώνη κατά ΠΑΟΚ

Δικαίωση Δώνη κατά ΠΑΟΚΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΡΑΓΚΑΣ...

Δικαιώθηκε ο Γιώργος Δώνης στη διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε (με ψήφους 3-0) το Εφετείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε προσφύγει σε βάρος του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Σούπερ Λίγκα, ζητώντας μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είχε στείλει το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, ενώ παράλληλα το είχε κοινοποιήσει και στην UEFA, και η Ομοσπονδία είχε δηλώσει αναρμόδια και τόνισε πως την απόφαση θα λάβει η διοργανώριας.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης ζητά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από όλους τους επόμενους αγώνες του και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, καθώς και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στα μέλη του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο λόγος που ο 42χρονος κόουτς είναι σε διαμάχη με τους Θεσσαλονικείς είναι ότι - μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της EΠΟ - δεν έχει καταφέρει να εισπράξει όλο το οφειλόμενο ποσό (540.000 ευρώ) από τους «ασπρόμαυρους» από τα μέσα Νοεμβρίου.

Ύστερα από τη σχετική απόφαση ο ΠΑΟΚ οφείλει να καταβάλει τα παραπάνω χρήματα και, στην περίπτωση που δεν το κάνει τότε δεν μπορεί να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής.