"'Ενοχος ο Ψωμιάδης"

kafeneio sp
Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ....

O εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κ. Κατεβάτης, πρότεινε την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανάμεσα τους και ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι: "προέκυψε -κυρίως από το πόρισμα το ΣΔΟΕ αλλά και καταθέσεις μαρτύρων- οτι χρήματα υπήρχαν, παρά τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Ειμαι υποχρεωμένος να προτείνω την ενοχή όλων των κατηγορουμένων όπως κατηγορούνται". 

Μεταξύ άλλων, ο εισαγγελέας τόνισε ότι ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης ήταν εκείνος που διοικούσε την ΑΕΚ, όπως είχε ομολογήσει ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές.

Από την άλλη, ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη ήταν παρόν σε συναντήσεις από τον κατηγορούμενο Αντ. Κατσαρό, ενώ όσο αφορά τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου τονίστηκε ότι ήταν μία πολύτιμος συνεργάτης και ήξερε όλα όσα όσα συνέβησαν προκειμένου να καλυφθεί και να τελεστεί η υπεξαίρεση. Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η δίκη με τους συνήγορους να αγορεύουν.