Η πραγματική επιστολή παραίτησης Σπηλιωτόπουλου από την βουλευτική έδρα!

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος. Σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, δόθηκε η παρακάτω επιστολή παραίτησης:"Όταν δίνεις την ψυχή σου στην Αθήνα, δεν έχεις την πολυτέλεια παρά
να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα» δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του σε εκδήλωση για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της πρωτεύουσας"

Ο Άνεμος Αντίστασης, όμως αποκαλύπτει στο κοινό του, την πρώτη επιστολή παραίτησης του Άρη Σπηλιωτόπουλου, η οποία λογοκρίθηκε από την ΝΔ, και δεν βγήκε στην δημοσιότητα, εξαιτίας του περιεχομένου της. Η πρώτη επιστολή παραίτησης, έλεγε:

"Λίγες εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου, δυστυχώς η απήχηση μου ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων δεν είναι η αναμενόμενη. Ο ρόλος μου, ως βουλευτής της ΝΔ, και κυρίως ότι έχω ψηφίσει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", για μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, περικοπές μισθών, κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, φόρους, χαράτσια, μάλλον παίζει αρνητικό ρόλο.

Δύο μήνες πριν τις εκλογές, ο Πρόεδρος της ΝΔ, μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βενιζέλο, με σύρουν στο Κοινοβούλιο για να ψηφίσω, για άλλη μία φορά, "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", σε απελευθέρωση των απολύσεων, περικοπή τριετιών, κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, εξολόθρευση γαλακτοπαραγωγών και φαρμακοποιών. Δεδομένου, ότι στηρίζω την κυβερνητική πολιτική, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να καταψηφίσω.

Δυστυχώς όμως, πρέπει να πείσω τους αφελείς δημότες Αθηναίων, ότι είμαι "ανεξάρτητος", και δεν έχω σχέση με την ΝΔ, και η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου δεν βοηθάει. Για αυτό το λόγο, παραιτούμαι σήμερα από την βουλευτική μου έδρα, ελπίζοντας ότι σε δύο μήνες, οι Αθηναίοι θα ξεχάσουν ότι είμαι Νεοδημοκράτης"

Μπορεί η "αποκάλυψη" του Άνεμου Αντίστασης, να είναι τρολιά, αλλά ο λόγος παραίτησης του Άρη Σπηλιωτόπουλου από την βουλευτική έδρα, θα συμφωνείτε, ότι περιγράφεται ουσιαστικά από εμάς, και όχι από την υποκριτική δήλωση του!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/