Ο Ένχελααρ "έφαγε" τον Ρούνι!

kafeneio sp
Ποιος Γουέιν Ρούνι; Η γκολάρα του Σαββατοκύριακου ανήκει στον Ορλάντο Ένχελααρ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με αριστουργηματική λόμπα πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Απολαύστε το (video)!

O Γουέιν Ρούνι είδε την εκπληκτική του έμπνευση στο ματς με τη Γουέστ Χαμ να μετουσιώνεται σε γκολ και κατόπιν να κάνει το γύρο του κόσμου, όμως λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε... μιμητής του ο οποίος μάλιστα πέτυχε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό γκολ.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Μέλμπουρν Χαρτ με τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς για το αυστραλιανό πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν τελικά την ήττα με 2-1 αλλά άπαντες να στέκονται στο γκολ με το οποίο άνοιξαν το σκορ.

Δράστης ο Ορλάντο Ένχελααρ, με τον 34χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο (βρέθηκε μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό του Τεν Κάτε το καλοκαίρι του 2009 αλλά τελικά προτίμησε να μεταγραφεί από τη Σάλκε στην Αϊντχόφεν) να πετυχαίνει ένα γκολ που μαρτυράει ποδοσφαιρική... ιδιοφυία.

Σε αντεπίθεση της ομάδας του είδε πίσω από το κέντρο τον αντίπαλο γκολκίπερ Ρέντι λίγα μέτρα έξω από την εστία του και επιχείρησε μία γλυκιά φαλτσαριστή λόμπα με το αριστερό του πόδι, η οποία κατέληξε -λες και κρατούσε τηλεχειριστήριο- στο βάθος της εστίας.

Αυτό ήταν το 4ο γκολ για τον έμπειρο Ολλανδό μέσο τη φετινή σεζόν στην A-League και σίγουρα ένα από τα ομορφότερα στη μεγάλη ποδοσφαιρική του διαδρομή. 

Δείτε και ξαναδείτε ένα γκολ-αριστούργημα!