Ο Μουρούτης συνομιλούσε στο twitter με ψεύτικη Ασημακοπούλου με το όνομα «βαφτισιμιά του τέως»

Ο Γιώργος ΜουρούτηςΣτην προσπάθειά του να σαρκάσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, ο Γιώργος Μουρούτης αυτοτρολαρίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο twitter.

Στη συζήτηση του προϊσταμένου του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού με τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφορικά με τον κ. Καρυπίδη, ενεπλάκη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου...


Ή τουλάχιστον, αυτό πίστεψε ο κ. Μουρούτης, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να της απαντήσει.

Στην πραγματικότητα, ο Γιώργος Μουρούτης δεν συνομιλούσε με την πραγματική  εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, όπως πίστευε ο ίδιος, αλλά με κάποιον, ο οποίος την ειρωνεύεται. 

Το πλέον αστείο της υπόθεσης είναι ότι η δήθεν εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, χρησιμοποιεί ως όνομα "Βαφτισιμιά του Τέως". Είναι δηλαδή  ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για την πραγματική Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στη περιβόητη συζήτηση η "Βαφτισιμιά του Τέως" διαμαρτύρεται στο Νίκο Χατζηνικολάου επειδή έκανε retweet την ανάρτηση του Γιώργου Μουρούτη και όχι κάποια δική της, η οποία στην τελική έχει βγει και στην εκπομπή του, σε αντίθεση με τον Μουρούτη.

Σε αυτό το σχόλιο ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού απάντησε: "Κάνεις λάθος Άννα. Έχω βγει στη ραδιοφωνική εκπομπή"

Λίγο αργότερα, προφανώς αντιλήφθηκε το λάθος του και διέγραψε το διάλογο, τον οποίο εντοπίσαμε στη σελίδα trending.gr

Απολαύστε τον:

ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr