Έρχονται τα Windows 9 της Microsoft το 2015

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, θέλουν τη Microsoft να εγκαταλείπει τα προβληματικά για πολλούς Windows 8 και να παρουσιάζει τη νεότερη έκδοσή τους, τα Windows 9, τον Απρίλιο του 2015.
Όπως αποκάλυψε ο blogger Paul Thurrott…
η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής λογισμικού, αναμένεται να επιβεβαιώσει την πληροφορία, στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014, όπου θα παρουσιάσει το νέο σύστημα.
Η παρουσίαση θα έρθει μετά το «ρετουσάρισμα» των Windows 8.1, που ήρθε ως αποτέλεσμα των παραπόνων χρηστών των Windows 8.

Η εταιρεία δέχθηκε πολλά παράπονα από χρήστες, που είχαν συνηθίσει να «δουλεύουν» τα Windows και ως εκ τούτου συνέχισαν με τα Windows 8, αλλά δεν έμειναν ικανοποιημένοι.
Η Microsoft ανακοίνωσε, ότι έχει πουλήσει περισσότερες από 100.000.000 άδειες για τα Windows 8 και ότι η αλλαγή ήρθε πριν φτάσουν στα «αυτιά» της τα παράπονα.

Μία από τις αλλαγές που θα φέρουν τα Windows 9, είναι η επαναφορά του κουμπιού Start, αλλά και άλλες ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν κι όσους χρησιμοποιούν επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά και όσους χρησιμοποιούν υπολογιστές με οθόνες αφής.
Πηγή: SkyNews