Video: Σαμαράς μιμείται Άδωνι, και βάζει στοίχημα με πολίτη. Γελοιοτήτων συνέχεια.....

Γελοιοτήτων συνέχεια από την κυβέρνηση Σαμαρά.....Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, που κατά την επίσκεψη του στην σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, βρέθηκε σε χώρο πληγέντων.Στο βίντεο που δημοσιεύει το kefaloniapress.gr.....

ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Ληξούρι. 

Εκεί ένας ηλικιωμένος άνθρωπος από μακριά του φωνάζει να μην ξεχάσει τις υποσχέσεις του για βοήθεια στους σεισμοπαθείς και τότε ο πρωθυπουργός τον προκάλεσε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει και βάζει και στοίχημα για αυτό.

Ο ηλικιωμένος Κεφαλονίτης τον ενημέρωσε πως έπεσε το σπίτι του από τον σεισμό και μάλιστα είπε πως δέχεται την πρόκληση και βάζει στοίχημα το ίδιο του το σπίτι. 


Το αστείο θέαμα, υπουργός και τώρα πρωθυπουργός να βάζουν στοίχημα με πολίτες, ότι θα "κάνουν την δουλειά τους", ότι θα υλοποιήσουν όσα δεσμεύονται προφανώς δεν φαίνεται γελοίο για τα μέλη αυτής της κυβέρνησης.

Στο κοντινό παρελθόν, και ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχε βάλει στοίχημα με γιατρούς, ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση στο ΕΣΥ, όπως διαβάσατε σε εμάς, ΕΔΩΤο στοίχημα βέβαια το έχασε, αλλά ο λαλίστατος τηλε-υπουργός δεν πλήρωσε το τίμημα του, και δεν παραιτήθηκε.

Ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι η απαξιωτική στάση των συγκεντρωμένων προς τον Αντώνη Σαμαρά. Από τις αντιδράσεις του κόσμου, είναι φανερό, αυτό που βλέπουμε όλοι γύρω μας, που είναι η πλήρη απονομιμοποίηση της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού απ΄την κοινωνία.....

Απολαυστικό επίσης, η γυναίκα που του φωνάζει, ότι κανείς δεν πληρώνει την εφορία, και ο Σαμαράς το καταπίνει αμάσητο!