Προσαγωγές 45 φοιτητών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη (Βίντεο)

Προσαγωγές 45 φοιτητών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη (Βίντεο)Διαμαρτυρία έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιχάλης Βαρβιτσιώτη πραγματοποίησαν το πρωί φοιτητές που πρόσκεινται στην φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αστυνομικοί της Ομάδας Δέλτα πήγαν στο σημείο για να απομακρύνουν τους φοιτητές και ήδη έχουν γίνει 45 προσαγωγές.
Η διαμαρτυρία γινόταν έξω από το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη, Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας από περίπου 60 φοιτητές, οι οποίοι αφού ανάρτησαν πανό διαμαρτύρονταν με συνθήματα για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι και την ελληνική μεταναστευτική πολιτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους φοιτητές στη διαμαρτυρία συμμετείχαν ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καραγιαννίδης και ο δήμαρχος Κομοτηνής.

Στο σημείο βρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για απρόκλητη βία των αστυνομικών κατά των νεαρών φοιτητών που ήθελαν να παραδώσουν ένα ψήφισμα για το Φαρμακονήσι στον υπουργό. Ωστόσο δεν έγιναν δεκτοί και στη συνέχεια αποχώρησαν γράφοντας συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου.

Από την πλευρά του το υπουργείο Ναυτιλίας, αναφέρει ότι ομάδα φοιτητών επιχείρησε με βίαιη διάθεση να πραγματοποιήσει κατάληψη στο γραφείο του υπουργού προκαλώντας ζημιές.