Και ο Σαμαράς… συνεχίζει την αγωγή

Κατά φαντασία θεραπευμένο βλέπει τον Σαμαρά το περιοδικό  Spigel… Είναι το πρώτο γερό χαστούκι που ρίχνουν με το καλημέρα του 2014  οι Ευρωπαίοι στον Πρωθυπουργό μας εν όψει και της Ευρωπαϊκής Προεδρίας!!!

Τράβηξε το αυτί του για τα καλά με ένα άρθρο καταπέλτη στο οποίο παρομοιάζει τη χώρα μας με το Αφγανιστάν..
και σημειώνει ότι παρά τις βελτιώσεις στους αριθμούς, τίποτα δεν έχει αλλάξει

 Έτσι για να μην λέει μαλακίες στον κοσμάκη ότι η χώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έξοδο από τη μνημονιακή εποχή και άλλα τέτοια κουλά…

Άλλωστε για να μην κοροϊδευόμαστε ούτε τους άνεργους  από το τέλος των 25 ευρώ που υποχρεούνται -σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας- να καταβάλουν όσοι κάνουν εισαγωγή στα νοσοκομεία της χώρας, διότι όπως δήλωσε ο Άδωνις αν εξαιρεθεί αυτή η κατηγορία των πολιτών θα υπάρξει απώλεια 50% από τα έσοδα που έχουν υπολογίσει!!!

Την ίδια ώρα απαλλάσσουν τους εφοπλιστές από την εισφορά αλληλεγγύης με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων Χ. Θεοχάρη (Τι παιδί κι αυτό). Την στιγμή που ακόμη και οι ανάπηροι, άνεργοι και συνταξιούχοι πληρώνουν εισφορά αλληλεγγύης, το υπουργείο Οικονομικών έκρινε πώς όσοι ασχολούνται με τη ναυτιλία βρίσκονται σε… εξαθλίωση και δεν μπορούν να πληρώσουν.

Ζούμε απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες συνηγορούν στο ότι η κυβέρνηση τα δίνει όλα στο κεφάλαιο, ενώ βάζει φυλακή οφειλέτες για μερικά ευρώ και τους κατάσχει τα σπίτια και τις περιουσίες.

Και ακόμα δεν έχουν πηδηχτεί από τα παράθυρα .