ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – Ο Τραγάκης ήξερε ότι είχαν πάρει μίζες αλλα δεν έκανε τίποτα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;;; ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;

Σε μια σειρά αποκαλύψεων για το πάρτι με τις μίζες των εξοπλιστικών προχωρά σήμερα η “Ελευθεροτυπία” με τη συνέντευξη του Γιάννη Τραγάκη! Αποκαλύψεις από….


 τον Γιάννη Τραγάκη, βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της Εξεταστικής επιτροπής του 2005 αναφορικά με παλαιότερες έρευνες για εμπλοκή των πρώην υπουργών Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννη Παπαντωνίου σε χρηματισμούς στις υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης δηλώνει πως ”είχαμε πιάσει και τον Γιάννο..”
«Πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο ‘πάρτι’ των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε,” ανέφερε ο κ. Τραγάκης στην εφημερίδα.
Ακόμη αποκαλύπτονται τα κρίσιμα έγγραφα 92 σελίδων που χάθηκαν κάπου μεταξύ ρωσικών αρχών,ελληνικής πρεσβείας στη Μόσχα και ελληνικής Βουλής.
Παράλληλα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία δημοσιοποιεί την απόφαση-ντοκουμέντο του ρωσικού δικαστηρίου που καταγράφει τα τεχνάσματα για να μοιραστούν μίζες 25 εκατ.δολαρίων στην Ελλάδα.