Σαμαρά άρχοντα, πάρε τους τα υπάρχοντα.

Χαμός από κόσμο στο σκυλάδικο που τραγουδά ο Σφακιανάκης.
Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί ώρες πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, με τους θαυμαστές του να χειροκροτούν και φωνάζουν συνθήματα όπως:
“ Ψωμί και ελιά και Νότη βασιλιά ”
“ Εγώ στον τάφο μου δεν θέλω καντηλάκι,
να βάλετε ένα στέρεο να ακούω Σφακιανάκη ”, και άλλα πολλά.




Ο Notis εμφανίστηκε στην πίστα στις 12 ακριβώς, μέσα από ένα φλεγόμενο ιπτάμενο δίσκο ντυμένος εξωγήινος, έχοντας πίσω του μια τεράστια φωτογραφία της ακρόπολης, ενώ το ξέφρενο πλήθος από κάτω του πετούσε λουλούδια, άνοιγαν σαμπάνιες, τραβούσαν τα μαλλιά τους και έκαναν κουλουτούμπες, φωνάζοντας “Νότη άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα”
Ο Notis σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του σκυλάδικου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και τους πήραν όχι μόνο τα υπάρχοντα αλλά και τα σώβρακα.

Το φαντασμαγορικό σόου συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, με τον λαϊκό βάρδο να τραγουδά βαθυστόχαστα άσματα όπως το λυρικό αριστούργημα “Πάρ' τον δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο”, μασώντας ασταμάτητα τσίχλα.
Ο Notis στα διαλείμματα δίδασκε στο κοινό την Αλήθεια, ότι δηλαδή οι άνθρωποι είναι “ υβρίδια και πειραματόζωα” των εξωγήινων που ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια στην γη και πηγαίνουν στα μπουζούκια.
Επανέλαβε την εκπληκτική θεωρία του ότι την ακρόπολη την έφτιαξαν εξωγήινοι, και αποκάλυψε ότι οι φαβορίτες του είναι κεραίες που του επιτρέπουν να επικοινωνεί μαζί τους.



Τόνισε πως ο άντρας είναι από την φύση του πολυγαμικός ενώ η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά, με την Εγγλέζα σύζυγο του να χειροκροτεί ασταμάτητα, αφού πιθανότατα δεν γνωρίζει λέξη Ελληνικά.
Δεν δίστασε να επαναλάβει ότι “επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή έχει μέσα και την Αυγή”, ζήτησε την επαναφορά του νόμου 4000 αποκλειστικά για τους επαίτες στα φανάρια, και την επαναπροβολή του σήριαλ “ το μινόρε της αυγής”.

Τέλος, ανακοίνωσε την απόφασή του να πάρει μέρος στον επόμενο διαγωνισμό της Γιουροβύζιον με αγγλόφωνο στίχο, και συγκεκριμένα με το τραγούδι των Black Sabbath, το “Tell me people am I going insane” ντυμένος τσολιάς.