Πρόωρο τέλος με Χακόμπο;

kafeneio sp

Βαρύ το κλίμα για τον Σανθ Χακόμπο στον ΠΑΟΚ μετά και το νέο επεισόδιο στην προπόνηση. Χολωμένος και ο παίκτης και ο Σαββίδης που ζήτησε έκτακτη ομιλία με τους παίκτες μέσω skype!

Ο Σανθ Χακόμπο ενημερώθηκε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης από τον Στέφενς ότι δεν θα συμμετάσχει στις προπονήσεις ως την αρχή της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα απολογηθεί στη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα στο τέλος της χθεσινής.
Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριφέρθηκε εκτός ορίων και επιτέθηκε φραστικά σε μέλος του τεχνικού τιμ (σ.σ. το ρεπορτάζ θέλει το συγκεκριμένο μέλος να είναι ο δεύτερος γυμναστής της ομάδας, Γρηγόρης Καβαλιεράτος). Καθώς αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη στη φετινή σεζόν, ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε την τιμωρία του.

Πλέον το κλίμα για τον Ισπανό είναι ιδιαίτερα βαρύ στον ΠΑΟΚ, ενώ και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση του Χουμπ Στέφενς. Εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του Ιβάν Σαββίδη και όλα δείχνουν ότι πάμε σε πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να έρθουν και νωρίτερα αφού ο ισχυρός άνδρας του κάλεσε το μεσημέρι όλους τους παίκτες της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να τους μιλήσει μέσω skype!

Όσον αφορά την προπόνηση, είχε αυξημένη ένταση και αφιερώθηκε στην τακτική και στις δοκιμές για το κυριακάτικο ματς εναντίον του Άρη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής την ώρα της προπόνησης, διπλό 7 εναντίον 7 με συγκεκριμένους περιορισμούς στο μισό γήπεδο και διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο 11 εναντίον 11, με κανόνες διεξαγωγής αγώνα.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας. Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.