Τατσόπουλος για Γλέζο: «Μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα»

Με τον… Μαθουσαλίξ του γαλατικού χωριού, τον γνωστό ήρωα της σειράς κόμικ Αστερίξ, παρομοίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος τον Μανώλη Γλέζο.

«Ο Γλέζος στον Αστερίξ μοιάζει περισσότερο με τον γεράκο εκείνο που έχει τη θεογκόμενα… Του μοιάζει καταπληκτικά!» σημείωσε ο............ Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, Βήμα FM την Πέμπτη το πρωί.

Σχολιάζοντας και κρατώντας αποστάσεις από τις θέσεις του Μανώλη Γλέζου ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε ακόμη ότι «ο κ. Γλέζος τα έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά, αλλά η ουσία είναι πως δεν μπορεί να γίνει δραματική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο χωρίς ανάλογη δραματική αλλαγή στην φορολογική πολιτική».

Αναφορικά με το μπόνους των 50 εδρών και την απλή αναλογική ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε ότι «η απλή και άδολη αναλογική έχει "μπει στη φορμόλη" τα τελευταία χρόνια και πως δεν κατανοεί τις προτάσεις να... νεκραναστηθεί… Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Γλέζου αλλά θεωρώ πως η απλή αναλογική είναι σήμερα ο ιδανικός δρόμος προς την Κόλαση, προς την ακυβερνησία».