Αποστομωτική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου!

Με αργοπορία ωρών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου θέλησε να ρίξει για μια ακόμη φορά λάσπη και να εμμένοντας στην θεωρία των δυο άκρων επεχείρησε να προσάψει την "κατηγορία" του γκεμπελισμού στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Παρ' όλα αυτά η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, χθες το Euronews, ήταν σαφής.
H δήλωση, λοιπόν, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:...
"Η σπουδή της κυβέρνησης να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δείξει ότι παίρνει την πολιτική πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα στη Δικαιοσύνη, δημιούργησε την πεποίθηση στην κοινή γνώμη ότι εδώ πρόκειται για μία πολιτική απόφαση, την πεποίθηση δηλαδή ότι η κυβέρνηση έχει την πρωτοβουλία. Συνεπώς, είναι απολύτως δικαιολογημένο το αίσθημα στην κοινή γνώμη ότι αυτή η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα".
Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με σημερινή του δήλωση δείχνει να μην κατανόησε και έσπευσε να απαντήσει: "Όταν ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι «η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα» δεν είναι ο καλύτερος συνήγορος του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου και της Χ.Α.; Πού είναι ο γκεμπελισμός; Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα, λίγο μετά τις αποφυλακίσεις τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τσίπρας δήλωνε στις Βρυξέλλες ότι «εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη». Τα ίδια έλεγαν τότε και οι επίσημοι συνήγοροι της Χ. Α., που την επομένη άλλαξαν και αυτοί γνώμη. Γκεμπελικό και αυτό;"
Στα περί γκεμπελισμού, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε προ ολίγου: "Τώρα γνωρίζουμε πως το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού ονομάζεται Κεδίκογλου".