Σοβαρό πρόβλημα στη μέση ο Γκάρεθ Μπέιλ?

kafeneio sp
Η Marca αποκαλύπτει έναν σοβαρό τραυματισμό του Ουαλού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης που παέβλεψε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και θα κάνει τη βασίλισσα να έχει ξοδέψει τόσα χρήματα άσκοπα! Διαβάστε το δημοσίευμα που θα συζητηθεί πολύ στην Ισπανία....
Το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά από ένα σίριαλ που κράτησε αρκετές εβδομάδες είδαμε τον Γκάρεθ Μπέιλ να φορά τελικά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό με απόλυτους αριθμούς, αλλά εκτιμάται μεταξύ 91-100 ευρώ (ανάλογα τα μπόνους), οπότε κατατάσσει, έστω και προσωρινά, τον Μπέιλ ως τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πίσω από τη βιτρίνα όμως κρύβεται μία πολύ σοβαρή ιστορία που είναι πιθανό να αποφέρει τριγμούς στον διοικητικό θώκο της "βασίλισσας".

Όπως αποκαλύπτει η Marca, ο Φλορεντίνο Πέρεθ βιάστηκε να ανακοινώσει (μάλιστα υπήρξε "κατά λάθος" δημοσίευση στο σάιτ της Ρεάλ) τον Ουαλό άσο, με αποτέλεσμα να μάθει τελευταία στιγμή ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που έχει ο παίκτης (για την ακρίβεια το έμαθε τη μέρα της παρουσίασής του).

Σύμφωνα με την Marca πάντα ο Γκάρεθ Μπέιλ υποφέρει από ένα σύνδρομο δισκοπάθειας - σπονδυλοπάθειας που μπορεί αυτή τη στιγμή να μην βάζει σε κίνδυνο την καριέρα του, όμως στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα.

Όταν το έμαθε ο Πέρεθ ήταν ήδη πολύ αργά για να κάνει πίσω.

Ο ποδοσφαιριστής όμως, αν και δεν το παραδέχεται ανοιχτά, αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται στους 4-5 μήνες έτσι ώστε να διορθωθεί η ζημιά όμως κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του στο μέλλον και ειδικά στους τρελούς ρυθμούς (αγώνες) της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής του ομάδας.

Όπως καταλαβαίνετε η όλη ιστορία αναμένεται να συζητηθεί αρκετά στην Ισπανία και αν ο παίκτης όντως υποβληθεί σε επέμβαση, τότε θα αρχίσουν και οι ερωτήσεις...