Αυτογκόλ για σεμινάριο! Ελλάδα 1-0 Σλοβακία (Vid)

kafeneio sp
Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα και με ένα γκολ-δώρο από την Σλοβακία η Ελλάδα νίκησε με 1-0 στο προτελευταίο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σκρτελ μετά το τέλος του αγώνα για χτύπημα στον Παπασταθόπουλο....(Βίντεο)

Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 και η Εθνικής μας ομάδας έστω και με ένα γκολ-δώρο έκανε το χρέος της και επικράτησε με 1-0 της Σλοβακίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα με την απόδοσή του, ωστόσο με τους τρεις βαθμούς που πήρε από το αυτογκόλ του Σκρτελ στο 44' παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Βοσνία με 22 βαθμούς

Η Εθνική μας που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί στα μπαράζ για την πρόκριση, θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στον όμιλο την προσεχή Τρίτη (15/11, 20.00) πάλι στο Φαληρικό γήπεδο με αντίπαλο το Λιχτενστάιν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε ορεξάτη είχε ευκαιρίες για γκολ μέχρι το 30' και θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα απέναντι από τους Σλοβάκους που τα περίμεναν όλα από Στοχ και Βάις.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα η Εθνική και στο τέλος δέχθηκε με ευχαρίστηση και το αυτογκολ του Σκρτελ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο, με τον ρυθμό να έχει πέσει αισθητά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ και όχι με οργανωμένες επιθέσεις. 

Πάντως η άμυνα της Εθνικής δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το κέρδος ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης.