Φωτιά στα social media από επώνυμους και μη: Δήμαρχος Κορυδαλλού ο Κασιδιάρης


Φωτιά στα social media από επώνυμους και μη: Δήμαρχος Κορυδαλλού ο Κασιδιάρης«Φωτιά» έχει πάρει το twitter από το πρωί με τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Επώνυμοι και μη σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τα γεγονότα.
Ορισμένα από τα tweets:
Έλενα Ακρίτα: Στη «μπουζού με την πρεζού» θα πηγαίνει η Ζαρούλια τα τσιγάρα στον άντρα της. Θεία Δίκη.
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σήμερα είναι μέρα γιορτής. Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας.
Τάνια Τσανακλίδου: Καλημέρα παιδιά! Τι όμορφη μέρα.....
σήμερα, τι ωραία νέα! Λες και ξύπνησα σε άλλη χώρα!
Μαρία Μπακοδήμου: Σε αυτή την περίπτωση δε λέμε άρχισαν τα όργανα, αλλά ξύπνησαν τα όργανα.
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χρυσή Δύση…
Αθηναϊς Νέγκα: Επιτέλους κάτι κοσμοϊστορικό!
Εντύπωση προκαλούν και τα tweets των απλών πολιτών:
- Καλημέρα αντί για #praksikopima_28Sep έγιναν συλλήψεις βουλευτών και αρχηγού χρυσής αυγής . βρε πως αλλάζουν τα πραγματα
Φωτιά στα social media από επώνυμους και μη: Δήμαρχος Κορυδαλλού ο Κασιδιάρης
- Τελικά αντί για δήμαρχος Αθηνών ο Κασιδιάρης θα γίνει δήμαρχος Κορυδαλλού
- Χαχαχα να δω την Ζαρούλια να κοιμάται στην ίδια κουκέτα μαζί με την Βίκυ Σταμάτη και τίποτα άλλο ρε
- Εκτακτο. Βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ. Χτυπάνε τον Ηλία με τον Ριζοσπάστη
- Καλά θα κάνουν αριστεροί και κομμουνιστές να μην χαίρονται και πολύ που συνελήφθησαν βουλευτές χωρίς να περάσει η απόφαση από τη βουλή.
-ΧΑ Τ.Ο. Κορυδαλλου
- Προς αριστερούληδες: Θέλει πολυ κουράγιο τελικά να πεις ένα μπράβο.
- Τολμήστε να ξαναπείτε κουβέντα για την ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι και τον… Λαγό συνέλαβε!
- Ήρθα να παραδοθώ, είπε ο Παναγιώταρος πριν λίγο στη ΓΑΔΑ. Πως τόλμησαν να φορέσουν χειροπέδες σε χέρι που άγγιξε η Ντόρα Μπακογιάννη;
- Ο Λαγός πηγε να το σκάσει αλλά του παιξαν τα φώτα με το περιπολικό και κοκκάλωσε.
- Ο Παναγιώταρος πήγε να πληρωθεί κάτι τιμολόγια του μαγαζιού του, που πουλά μπλουζες κ καπελάκια στα ΜΑΤ, κ τον συνάλαβαν κάτι άσχετοι.
- Τον Μπαρμπαρούση λογικά πρέπει να τον συλλάβει η Fashion Police.

Σε ραδιοφωνικές τους δηλώσεις (Βήμα Fm) τις καταιγιστικές εξελίξεις σχολίασαν βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΔ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
Για την διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής
Θα κατατεθεί αυτή την εβδομάδα και θα ψηφιστεί αυτή ή την επόμενη εβδομάδα.

Για τη ΧΑ
Έχουμε υποστεί τις ύβρεις, τις απειλές και τους λεοντερισμούς της ΧΑ, εδώ και ενάμιση χρόνο. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όλα αυτά δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο νόημα. Στην πραγματικότητα το κράτος λειτουργεί, η Δικαιοσύνη λειτουργεί, η εκτελεστική εξουσία λειτουργεί, η νομοθετική εξουσία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Επομένως, όλα αυτά τα «δήθεν», δεν αφορούν παρά μόνο αυτούς

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΔ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
Όλο αυτό τον καιρό, παρακολουθούσαμε αυτή την υπόθεση, ως κάτι το οποίο ήταν φυσιολογικό, που ήρθε, γιατί είχε έρθει και το μνημόνιο. Και ακόμη και χθες συνδεόταν ο ναζισμός με μια οικονομική κρίση, με τη φτώχεια.

Αυτό είναι αλήθεια (ότι έπρεπε να υπάρξει το αίμα ενός αθώου ανθρώπου για να υπάρξει κινητοποίηση) αλλά είναι και αναγκαίο το αίμα. Ιστορικά, αν δεν υπάρξει αίμα, δεν υπάρχει τελικά, η αντίδραση. Δυστυχώς, που το λέω, αλλά έτσι γίνεται. Τα άλλα, όταν είναι μικροπράγματα, όπως πχ οι πάγκοι κτλ, λίγο το πήγαμε στο φολκλόρ.
Για τα σενάρια που υπήρχαν για ενδεχόμενη συνεργασία Χρυσής Αυγής- ΝΔ.
Μα αυτά ήταν ντροπή τους που τα έλεγαν.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της, όπως κρίνει αυτή, με το δικό της τρόπο, που κρίνει ότι είναι σωστός. Αυτό που όλοι περιμέναμε και ανυπομονούσαμε, ήταν το αν η δικαιοσύνη θα κάνει γρήγορα τη δουλειά της και θα αντιμετωπίσει αυτό το θέμα τάχιστα. Η Δικαιοσύνη, πραγματικά, ενέργησε πάρα πολύ γρήγορα και τα αποτελέσματα θα φανούν το επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Πρέπει να πω ότι το όλο θέμα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, εδώ και κάποιες μέρες, η οποία λειτουργεί στο ανώτατο επίπεδό της, γρήγορα και αποτελεσματικά. Στο μέτρο που μια τόσο μεγάλη υπόθεση, που ξεκίνησε από τη δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου και καταλήγει στην αντιμετώπιση ενός πολιτικού χώρου, συλλήβδην ως εγκληματικής οργάνωσης. Από τη στιγμή, λοιπόν, που με πρωτοβουλία της Δικαιοσύνης, γίνονται αυτά κατά την άσκηση των συνταγματικών της καθηκόντων, ένας πολιτικός δε δικαιούται αναμείξεως. Αυτό που είναι υποχρεωμένος να κάνει είναι να πει ότι υποστηρίζει τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και πως περιμένει τα αποτελέσματα της δραστηριότητάς της και τις αποφάσεις της.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Ελληνική Δημοκρατία διόρθωσε σήμερα το τραγικό, μοιραίο λάθος που είχε κάνει ο Άρειος Πάγος στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με το να δεχθεί να κατέβει στις εκλογές μία ναζιστική συμμορία. Διότι αυτή η συμμορία ευθύς εξαρχής το ουρλιάζανε ότι αυτή η συμμορία μπήκε μέσα στο Κοινοβούλιο, με μοναδικό σκοπό να το κλείσει.